Nieuws 2018

Rabobank clubkas campagne
Uw stem is geld waard!! Ook dit jaar stelt de Rabobank weer een mooi bedrag beschikbaar ter financiële ondersteuning voor verenigingen. Voor 2018 stellen wij €65.000 beschikbaar uit het coöperatief dividend voor Rabo Clubkas. Begin april ontvangen alle Rabobank leden drie stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger de bijdrage uit Rabo Clubkas. Het bedrag per stem is afhankelijk van het totaal uitgebrachte stemmen. Stemmen is mogelijk van 8 t/m 23 mei, dus leg uw stem alvast apart!

Voorspeelmiddag - 19 mei 2018

De leerlingen van harmonie St. Servatius Vaesrade laten op zaterdag 19 mei horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Ze doen dat tijdens de voorspeelmiddag in de AULA van voormalige Basisschool, Op de Vijf Bunder 3 te Vaesrade.

De middag begint om 14.00 uur en vanaf 15.30 uur zullen diverse workshops plaatsvinden waarbij alle instrumenten van de harmonie kunnen worden bespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt deze middag tot 17.00 uur. Alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, Opa’s en Oma’s mogen komen kijken en luisteren, want wat is er nu leuker dan muziek maken voor een groot publiek. Kortom een middag met een gevarieerd programma van klassiek tot moderne muziek en een grote diversiteit aan instrumenten.

Iedereen is van harte uitgenodigd, Koffie, thee, en ranja staat klaar. Entree is gratis.

Straatmarkt - 21 mei 2018

Op 21 mei 2018 vindt weer de jaarlijkse straatmarkt te Vaesrade plaats. Net als andere jaren, wordt een deel van deze straatmarkt georganiseerd door onze harmonie.

Zomerfeest - 7 juli 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer ons zomerfeest. U bent van allen hartelijk welkom om 17:30 uur, op onze locatie het oude schoolplein van de voormalige Basisschool St. Servatius (Op de Vijf Bunder 3). Het belooft weer een mooie muzikale avond te worden. U komt toch ook?

Processie Op de Bies - 9 september 2018
Op 9 september heeft een afvaardiging van onze harmonie de processie bij Op de Bies muzikaal opgeluisterd.

Enkele dagen ervoor werd ons dit verzoek gedaan doordat een andere harmonie helaas moest afzeggen. Gelukkig waren onze muzikanten hiervoor gelijk enthousiast en een klein aantal  zelfs beschikbaar zodat we tijdens een last-minute-repetitie een op maat gemaakt repertoire  ingestudeerd hebben.

De bewoners van Op de Bies reageerden positief op de muziek die de afvaardiging van de harmonie ten gehore bracht tijdens de processie langs de woningen. De harmonie is trots op het enthousiasme en de inzet van onze leden.

De foto's van deze processie zijn te bekijken onder het kopje media.

Adventsconcert - 9 december 2018