Nieuws 2019

Jubilarissen

Op 7 februari zijn twee leden van onze harmonie gehuldigd aangezien zij 12,5 jaar lid zijn van onze vereniging.

Marieke speelt klarinet en Petra speelt altsaxofoon en tenorsaxofoon. Daarnaast zit Petra in de muziekcommissie.

Het bestuur en de leden willen Petra en Marieke feliciteren met hun 12,5 jaar lidmaatschap en wij hopen nog lang van jullie muzikale activiteiten te mogen genieten!

Nonnevottenactie 2019

In 2019 is Harmonie St. Servatius gestart met de nonnevottenactie. Hierbij verkoopt de harmonie dit heerlijke Limburgse carnavalsgebak voor slechts €1 per stuk, huis aan huis, in de kern van Vaesrade. Zie hieronder meer informatie op de flyer.

Lente concert - 25 mei 2019

Met een heus lenteconcert vieren de harmonieorkesten van Harmonie St.Servatius uit Vaesrade en Harmonie St.Gerlachus uit Oirsbeek zaterdag 25 mei aanstaande samen de komst van een nieuwe lente.

In deze tijd van het jaar waarin alles weer tot bloei komt en we kunnen genieten van alle verrassingen die de natuur weer voor ons in petto heeft, willen de beide muziekverenigingen u in een avondvullend programma laten genieten van nieuwe muziek. In de afgelopen maanden is hard aan deze muziek gerepeteerd en deze komt nu ook langzaam maar zeker tot bloei, in een zeer gevarieerd programma. De aftrap van het concert wordt verricht door de harmonie St. Servatius onder leiding van Raymond Starmans. Vervolgens zal het harmonieorkest van St. Gerlachus Oirsbeek onder leiding van Louis Hensgens het programma vervolgen. Na afloop is er nog gelegenheid tot een gezellige nazit in de kerk.

Zoals gezegd zal dit lenteconcert plaatsvinden op zaterdag 25 mei a.s. vanaf 19.30 uur in de Sint-Servatiuskerk in Vaesrade. De kerk is open voor publiek vanaf 19.00 uur.
Voor dit lenteconcert wordt geen entree geheven, maar u kunt wel een vrijwillige gave doneren in de daarvoor in de kerk geplaatste collectebus.

Dorpsfeest - 29 juni 2019

In samenwerking met Speeltuin en Kinderboerderij Vaesrade en Jeugdsoos Vaesrade. Het dorpsfeest vindt plaats in Speeltuin Vaesrade, gelegen aan Tulpstraat 59E.

In verband met het mooie weer zullen er kinderzwembadjes opgezet worden zodat de kids genoeg waterpret hebben!

Voorspeel middag - 27 oktober 2019

27 oktober was onze jaarlijkse voorspeelmiddag. Twee leerling muzikanten hebben hun vorderingen ten gehore gebracht samen met hun docent. Het was een gezellige middag. Ook de harmonie heeft een muziekstuk ten gehore gebracht.

Benieuwd naar de muziek lessen die wij aanbieden voor jong en oud? Neem contact op met ons via harmonie.vaesrade@gmail.com

Adventsconcert - 8 december 2019

Harmonie St. Servatius organiseert ook dit jaar weer het adventsconcert op zondag 8 december om 15.00 uur.

Het thema van het adventsconcert is ¨love come down¨. De harmonie zal veel lichte en populaire muziek ten gehore brengen waarbij Vocaliste Jami Fulmer haar medewerking zal verlenen.

Na de pauze zal een afwisselend optreden zijn tussen Harmonieorkest en het Koper ensemble Hillsbrass, waar het concert met een spetterende finale beëindigd wordt.

De kerk is open vanaf 14.30 uur. Wij vragen geen entree, uw vrije gave voor deze muzikale middag wordt erg op prijs gesteld!