Blokfluitopleiding 

Vanaf september 2015 is Harmonie St. Servatius begonnen met een blokfluitopleiding. Een aantal kinderen vanuit het dorp en buiten het dorp hebben zich aangemeld en kwamen iedere week naar de les. Na een jaar blokfluitles te hebben gehad, hebben zij tijdens het jaarlijkse zomerfeest de eerste melodieën ten gehoren gebracht voor het grote publiek, wat een leuke uitdaging is geweest. 

Tijdens de lessen hebben de leerlingen kennis kunnen maken met allerlei verschillende instrumenten en zo hebben zij de keuze kunnen maken met welk instrument zij verder willen.

De lessen worden gegeven in de voormalige basisschool St. Servatius te Vaesrade. Het moment waarop de lessen worden gegeven, wordt afgestemd met de blokfluitdocent.

Naast de blokfluitopleiding bieden wij ook een opleiding voor personen die op latere leeftijd een instrument willen leren bespelen, 

Bent u of uw zoon/dochter geïnteresseerd om bij de harmonie te komen en eventueel lessen te willen te nemen, neem dan contact met ons op via  harmonie.vaesrade@gmail.com