Afscheid dirigent:

Gisterenavond hebben we na enkele jaren afscheid genomen van onze dirigent Raymond Starmans. We willen Raymond bedanken voor zijn jarenlange inzet en muzikale leiding. We zien elkaar snel weer!

Dirigent gezocht!

Rabo ClubSupport
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport
U kunt stemmen t/m 25 oktober 2021.
U kunt ons vinden door te zoeken op: R.K. Harmonie St. Servatius Vaesrade. Alvast enorm bedankt voor het stemmen allemaal!

Processie Op de Bies
Dankbaar om weer buitenshuis muziek te mogen maken! Op 12 september 2021 hebben we de heilige processie bij Op de Bies mogen opluisteren.

Corona-update
Sinds 27 mei 2021 is Harmonie St. Servatius weer begonnen met repeteren op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Wat is het fijn dat we weer samen muziek mogen maken!

Nonnevottenactie 2021

Ook in 2021 kunt u weer heerlijke nonnevotten bestellen bij Harmonie St.Servatius.

COVID-19 nieuws:

Vanwege de Covid-19 maatregelen is het helaas niet mogelijk om de lessen en repetities door te laten gaan. Wat missen we het samen muziek maken en het uittreden met onze vaste activiteiten: kerstavond, carnavalsweekend, Sint Cecilaviering en noem maar op.

Bent u benieuwd naar ons nieuws uit een ander jaar? Klik dan hieronder op het jaar dat u wilt zien:

Nieuws 2020

Nieuws 2019